Raamtinting

particulier en zakelijk

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1
goed bekeken!

Ook raamtinting op uw auto? Nieuwe reclame komt het beste tot zijn recht als de autoramen direct worden meegenomen. GJ Belettering kan dit allemaal in één keer voor u realiseren. Alles onder één dak, zeg maar. Neem contact contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Raamtinting;
een vak apart

Raamtinting is een vak apart. Wijzigende wet- en regelgeving hebben in de afgelopen jaren al veel stof doen opwaaien. Ook hebben de leveranciers van verschillende folies niet stil gezeten. GJ Belettering uit Appelscha is gespecialiseerd in raamtinting. Of dit nu geldt voor personenauto’s of bedrijfswagens ... GJ Belettering verzorgt raamtinting volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen.

Raamtinting; particulier of bedrijf?

GJ Belettering verzorgt raamtinting voor zowel particulieren als bedrijven

Heb je net een stoere bak gekocht en krijg je een bekeuring voor getinte ramen. “Maar dat zat er al op!”, sputter je enigszins tegen. Toch wordt je gesommeerd de raamtinting te verwijderen. Maar wie geeft jouw auto deze stoere look terug op een manier die wel wordt goedgekeurd?

U heeft een bedrijfswagen gekocht, waarin u veel producten vervoert. Met alleen mooie belettering bereikt u niet de professionele uitstraling die u wenst. Dan biedt raamtinting van GJ Belettering uitkomst.