Banners

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1
goed bekeken!

GJ Belettering brengt uw visuele communicatie tot uiting in prachtige banners! Informeer naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak

Mogelijkheden van banners

Banners zijn op vele verschillende manieren toe te passen. Afhankelijk van het doel kijkt GJ Belettering samen met u naar de meest geschikte materialen en formaten. Wilt u een spandoek of juist een vlag? Een full colour banner of juist in stijlvol zwart-wit. Heeft u een eigen ontwerp of zoekt u daarbij ondersteuning?

Voor het maken van banners zijn veel verschillende leveranciers te vinden. Maar het toepassen van banners is een vak apart. Hoe worden de banners bevestigd? Welke verschillende mogelijkheden passen het beste bij uw reclame-uiting? Op welke plaats en onder welke omstandigheden worden de banners gebruikt? Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en doelen krijgt u een passend advies. Op basis hiervan bent u goed in staat de juiste keuzes te maken voor het aanschaffen van banners.

Wat voor banner zoekt u?

GJ Belettering maakt banners voor al uw promotiedoeleinden

Zoekt u een banner voor uw bedrijfspand, op de beursstand of als relatiegeschenk? Wat de reden ook is ... GJ Belettering laat u graag de mogelijkheden van banners zien. Deze mogelijkheden zijn namelijk zeer divers.

Enkele voorbeelden:

  • Banners in een GJ frame op maat;
  • Mobiele billboardsystemen;
  • Bungee banner;
  • Plaatsing, verhuur en onderhoud van banners.